16 Mayıs 2016 Pazartesi

www.dogalgaztesisatciniz.com

Müşteri memnuniyetini şirketinin taşıyıcı kolonu olarak şekillendiren ve Isıtma,soğutma sistemleri, bina ana kolon doğalgaz tesisatları, daire içi doğalgaz tesisatları, dükkan doğalgaz tesisatları, kat kaloriferleri, havalandırma sistemleri, yangın tesisatları, 1,000 'den fazla marka ve model ile Kombi, Klima, Şofben,Radyatör, Doğalgaz Sobaları gibi zengin ürün gamını, fiyat kalite terazisinde en cazip seçeneklerle sade ve etkili bir şekilde sizlere sunmaktan gurur duyar. Kombipetekshop.com sunmuş olduğu tüm ürün gamını İstanbul 'un dört bir tarafına garantili ve sigortalı bir şekilde gönderir. Yayınladığı ürünlerin neredeyse tamamını stoğunda barındırmakla kalmaz, stoğunda bulunmayan ürünü bile aynı gün kargolama veya nakliye garantisi verir. 22 yıllık tecrübesi, deneyimli ve güvenilir kadrosu ile internette %100 güvenli alışverişin adresi kombipetekshop.com 'dur.

Doğalgaz Tesisatı Fiyatları
 , Tesisat Fiyatları, Ucuz kombi fiyatları,
Eca kombi Fiyatları, Bosch kombi fiyatları, Vaillant kombi fiyatları,
Ariston kombi fiyatları, Demirdöküm kombi fiyatları
Eca, Bosch, Demirdöküm, Vaillant, Viessmann,
Buderus, Protherm, Ariston, Ferroli, Airfel

Kombipetekshop.com tüm teknolojik yenilikleri takip ederek kendini sürekli yeniler kusursuz otomasyon sistemi ile müşterisini aşama aşama takip ederek, zamanında hizmet anlayışı ve dakikliği ile müşteri memnuniyetini ön planda tutar. Kombipetekshop.com bu anlayışı ile sizlere en iyi hizmeti vermekten gurur duyar.

Bizleri, Facebook,Twitter, Google Plus, İnstagram, Youtube, Pinterest, Blogger, Tumblr gibi sosyal ağlardan da takip edebilir avantajlarımızdan faydalanabilirsiniz.....


SAYGILARIMIZLA Kombipetekshop.com Ekibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder